Vilka vi är

Vi är Kom4u, och vi gör kommunikation enkelt. Vi vet att kommunikation är en viktig del i ett företag, oavsett bransch. Alla behöver kunna kommunicera enkelt, och det gäller både den interna kommunikationen och den som sker utåt. Att kontakta en kund på andra sidan gatan ska vara lika okomplicerat som att nå ut till något på andra sidan jordklotet, och den interna kommunikationen ska nå fram snabbt och enkelt utan att riskera att fastna någonstans på vägen.

Hur man gör detta till verklighet beror på vilka behov och önskemål företaget har. Det finns ingen färdig mall som passar för alla, och därför skräddarsyr vi alltid kommunikationslösningar till våra kunder. Vår affärsidé är helt enkelt att man inte ska behöva fundera över hur man kommunicerar. Det ska vara smidigt, snabbt och användarvänligt så att all kommunikation blir lika självklar som att föra ett samtal öga mot öga. Kom4u hjälper dig att kommunicera!

Lär känna oss

Undrar du vilka vi är och vad vi gör på dagarna? Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss, antingen här via hemsidan eller på telefon. Våra kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakt.

Vi finns på sociala medier…

Du kan också hitta oss på sociala medier. Kom4u finns både på Facebook, Instagram och Twitter där du kan följa vår vardag lite närmare. Vi uppdaterar om jobb vi är ute på, vad som händer på kontoret och andra roliga eller intressanta saker som vi vill dela med oss av.

…och här i vår egen blogg!

Här på sidan finner du också vår egen blogg där vi skriver om stort och smått. I bloggen avhandlar vi de lite längre ämnena där vi fördjupar oss mer i det vi skriver, som till exempel vad som händer i branschen, bra tips och guider och lite om kunder som vi har hjälpt, men ibland blir det också vanliga uppdateringar om livet på kontoret och annat mer eller mindre intressant!