Välkommen till vår blogg!

Välkommen till Kom4u-bloggen! Här kommer du att få lära känna oss, vårt företag och branschen lite bättre. Vi kommer att ta upp olika relevanta ämnen och blanda det med uppdateringar från kontoret och jobb som vi gör. Det är med andra ord ett sätt för dig som läser att få en inblick i vilka vi är och vad vi gör, hur branschen ser ut, har sett ut och hur den utvecklas, och kanske till och med ett tillfälle att lära dig något som du inte visste! Alla på kontoret kommer att hjälpas åt att blogga, så förhoppningsvis blir det en bra blandning av ämnen.

Vi vill gärna veta vad du tycker om vår blogg och om det vi skriver, så du är varmt välkommen att lämna kommentarer och tycka till. Får du inte nog av oss här på bloggen så finns vi förstås också på sociala medier. Leta efter Kom4u på Facebook, Instagram och Twitter där vi uppdaterar om jobb vi är ute på, vad som händer på kontoret och andra roliga eller intressanta saker som vi vill dela med oss av.

Om du tycker att du saknar något här på bloggen så är det bara att hojta till och tipsa oss om något som du vill att vi ska skriva om eller önska ett ämne som du skulle vilja lära dig mer om. Skriv direkt här i kommentarsfältet på bloggen eller skicka iväg ett mail till oss på adressen kontakt@kom4u.se.

Så återigen, varmt välkomna till bloggen. Nu kör vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *