Kontakt

kfrmVill du fråga oss något, undrar du vad Kom4u kan göra för ditt företag eller funderar du bara över vilka vi är och vad vi gör? Tveka inte att kontakta oss. Stort eller litet ärende spelar ingen roll – vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss, på det sätt som passar dig! Plocka upp telefonen och slå oss en pling, eller skriv ett mail och skicka det till: kontakt@kom4u.se

Hitta oss på sociala medier

Kom4u finns på Facebook, Instagram och Twitter. Hitta oss där och följ vår vardag lite närmare. Vi uppdaterar om jobb vi är ute på, vad som händer på kontoret och andra roliga eller intressanta saker som vi vill dela med oss av.

Följ oss i vår blogg

Här på sidan hittar du vår blogg där vi skriver om stort och smått. Bloggen är en perfekt kanal för att avhandla vi de lite längre ämnena och fördjupa oss mer i det vi skriver, som till exempel vad som händer i branschen, bra tips och guider och lite om kunder som vi har hjälpt, men ibland blir det också vanliga uppdateringar om livet på kontoret och annat mer eller mindre intressant. Skriv gärna en kommentar när du ändå är där!