Kommunikation nu och då

Hur långt går du utan din mobil? Idag är vi ständigt tillgängliga, och för många är det otänkbart att inte ha mobilen med sig när man går ut – någon kan ju behöva nå en! Det finns otroligt många fördelar med dagens kommunikation där man bara är ett samtal eller ett sms bort. Att exempelvis kunna kontakta ambulans eller polis direkt på plats när det händer något kan rädda liv. Föräldrar kan ha mer kontakt med sina barn när de är ute själva. Den snabba kommunikationen ger på flera sätt mer frihet.

Förr var man tvungen att leta upp en telefonkiosk och ha ett telefonkort om man ville ringa någon när man var ute på stan. Innan dess fick man helt enkelt stämma träff öga mot öga. Dagens kommunikation ställer förstås väldigt höga krav eftersom man förväntar sig att det ska vara just så enkelt som att man alltid är ett samtal bort. Förr fick man vänta till tidigast nästa dag på att posten skulle komma fram – nu kan man skicka en e-post till andra sidan jordklotet på några sekunder. Vi har vant oss vid att allt ska gå snabbt, och vi blir frustrerade när det inte gör det.

Vi arbetar med kommunikationslösningar som gör vardagen smidigare för företag. Vi vill minimera frustrationen som kommer när man inte når ut och göra all kommunikation lika okomplicerad som ett samtal öga mot öga, oavsett om man ska skicka ett internt meddelande till en medarbetare eller om man ska kontakta någon i ett annat land. Kontakta oss om du vill veta mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *