Full fart framåt!

Det har nu gått över ett år sedan vi sisst bloggade och för en kommunikationsbyrå är det inte riktigt acceptabelt. Vi har dock våra ursäkter och det är att vi för det första haft väldigt mycket jobb. Det kommer in förfrågningar hela tiden. Och för det andra så har vi anställt extra personal, så nu sitter vi två personer till här på KOM4U. Vår båda nykomlingar är Mattias och Erika. Mattias är expert på Sociala Medier, medan Erika är SEO-expert. Vi kan nu alltså erbjuda ännu mer kompetens och helhetslösningar, så att våra kunder inte behöver gå till andra byråer för att få allt som de behöver. Att anställa två personer till är ett litet risktagande, men vi är övertygade om att det är rätt väg att gå, och det enda sättet för oss att växa och konkurrera i längden.

Nya kontorsmöbler
Det har också gjort att vi behövt investera i mer material. Skrivbord har vi faktiskt sedan tidigare, så det var en besparing, liksom två extra datorer som bara stod där och skräpade. Nya skärmar behövdes i och för sig, men skärmar är billigt. Värre var det med kontorsstolar. Sådana kan man få billigt men då är de sällan vare sig bekväma eller ergonomiska och det är sådant vi tycker är viktigt. Lyckligtvis hittade vi ändå en kontorsstol som var våda mycket bra och ganska så billig, sett till vad rejäla kontorsstolar normalt kostar. Ett antal tusenlappar blev det ändå, men det kan det vara värt för att förebygga ryggskador och liknande.

Kontorsstolarna köpte vi hos chilli.se och vi är mycket nöjda med dem. Det kanske inte är riktiga direktörsstolar, men någon måtta får det vara. Mattias och Erika är i alla fall nöjda med dem och det är det viktigaste.

Detta var de viktigaste sakerna som hänt sedan sist och nu ska vi försöka hålla lite bättre liv i bloggen framöver. Det kommer nog att hamna på Mattias bord, expert på sociala medier som han är. Räkna med att höra av oss igen framåt hösten, när folk kommer tillbaka från semestrarna och beställningarna börjar trilla in igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *