Friskvård är viktigt

BadkarPå Kom4u tycker vi att det är otroligt viktigt med friskvård, för om man inte tar sig tid att hålla sig frisk så får man förr eller senare ta sig tid att vara sjuk. Att försöka hålla sig frisk kan man förstås göra på flera sätt. Man kan äta nyttigt och se till att man får i sig alla vitaminer, man kan vara extra noga med hygienen och se till att använda handsprit och man kan röra på sig och vara ute i friska luften. Alla som arbetar här har till exempel en friskvårdstimme att ta ut varje vecka då man helt enkelt får träna på arbetstid.

Tillsammans med två andra företag som huserar i byggnaden där vi hyr kontorslokal har vi investerat i olika träningsprylar och skapat ett litet gym i källaren. Man kan bland annat lyfta lite vikter, cykla motionscykel och springa på löpband. Vi har också skaffat pilatesbollar och yogamattor. Att ha ett eget gym så nära till hands har gjort att många fler på företaget utnyttjar sin friskvårdstimme, och det tjänar förstås alla på!

Som lite extra lyx har vi också köpt in en bubbelbadkar (bastu fanns också redan) så att man kan sitta där och ta det lugnt och varva ner lite efter träningen. Friskvård handlar ju trots allt inte bara om att röra på sig utan också om att minimera stress. Badkaret köpte vi från bygghemma.se som har väldigt prisvärda bubbelkar (och en massa annat som man gärna skulle vilja ha!). Vi är väldigt stolta över att vara ett företag som tar friskvården på allvar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *